Тенорът Любомир Самарджиев и рапърът Ice G с дуетна песен!

Днес в Благоевград се проведе вълнуваща работна среща между прочутия тенор Любомир Самарджиев и младия рапър Ice G. Тази необичайна колаборация обещава да впечатли музикалната сцена с нов прочит на класическото произведение „Luna“ от италианския тенор Алесандро Сафина. Идеята за проекта е дошла от Самарджиев, който лично потърсил Ice G, за да предложи съвместна работа. Музикалната среща се състоя в стилното заведение Tadow & Farenah Concept, разположено в центъра на Благоевград, което често събира известни артисти и творци.

Yugozapad.com припомня, че това не е първата подобна инициатива на Любомир Самарджиев. Преди точно 25 години, той заедно с бащата на Ice G – известния хип-хоп артист Методи Байрактарски, по-известен като Айс, съчетаха хип-хоп и опера, създавайки впечатляваща интерпретация на класиката „Panis Angelicus“. Това смело музикално начинание влезе в историята на българската сцена, поставяйки основите на уникален стил, наречен „Хип-Хопера“.

Сега, четвърт век по-късно, Самарджиев и Ice G са готови да повторят успеха, предлагайки на публиката нова версия на хип-хоперата, като този път се фокусират върху „Luna“. Проектът обещава да бъде съпроводен от впечатляващ видеоклип, който ще допълни музикалното преживяване и ще привлече още по-широка аудитория. Тандемът има амбицията да създаде нещо наистина впечатляващо, което да съчетае енергията на съвременния хип-хоп с емоцията и красотата на оперната класика.

Очакванията за проекта са високи, а музикалните фенове с нетърпение чакат да видят какво ще предложат двамата артисти в новия си съвместен проект, пише www.Yugozapad.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *